Remorci pentru apicultori

Dacă în timpul iernii stupul avea un conținut scăzut de miere, atunci martie este luna în care ar putea muri de foame. Probabil că s-au mutat până în sus în stup și populația lor generală este foarte scăzută din cauza morții normale pe tot parcursul iernii. Albinele vor zbura mai mult în martie și vor găsi polen pe măsură ce luna trece. Regina va începe să depună oua aproape la capacitate maximă la mijlocul lunii martie. Întregul stupul va începe să revină la o funcționare aproape normală acum că iarna este aproape de sfârșit. Vor fi reprize de frig, dar albinele se vor descurca bine pe măsură ce încep să se extindă.

!!Amintiți-vă că un început rapid și devreme în creșterea puietului înseamnă, de asemenea, că puterea stupului va crește până la punctul de a roi mult mai devreme. Rămâneți atenți și inversați camerele de puiet după cum este necesar! Acest lucru este extrem de important, deoarece oferă mai mult spațiu reginei. Pur și simplu mutați camera de puiet de jos goală în partea de sus.

Martie este cea mai aglomerată lună în materie de echipamente pentru stupi.

De aceea am creat remorcile REPO Star Mini PED sau QED 3016/07 x 100.

Masa maxima admisa a acestor remorci este de 750 Kg, iar sarcina utila este intre 440 si 540 Kg, in functie de modelul ales ( 1 sau 2 axe ).

Cu sasiu zincat, podeaua din placaj rezistent la apă, suspensie pe bara de tensiune, obloane din otel zincat, detasabile si demontabile, 4 inele de ancorare fixate in podea, platformele REPO sunt ideale pentru transportul stupilor in cele mai bune conditii.