Protecția datelor

Confidentialitate

Folosirea acestui site si plasarea unui comenzi pe acesta implica acceptarea termenilor si conditiilor redactati expres si exclusiv in pagina web www.repo.com.ro. S.C. POP INDUSTRY S.R.L poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. 

Aceasta sectiune reprezinta reglementarea juridica contractuala a relatiei dintre parti (comerciant si consumator). Potrivit art. 1270 din Noul Cod Civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante.

Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 

1. Cadrul normativ

Site-ul web detinut de S.C. POP INDUSTRY S.R.L se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic.
 

2.  Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web www.repo.com.ro este detinut si administrat direct de catre S.C. POP INDUSTRY S.R.L

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului este J28/1637/1994

Codul unic de Inregistrare este RO 6759221

3. Acceptarea conditiilor de utilizare

Utilizarea site-ului www.repo.com.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea consumatorului a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

In situatia in care consumatorul este de acord cu aceste conditii, solicitam refuzarea in a folosi site-ul nostru de internet sau plasarea vreunei comenzi.  S.C. POP INDUSTRY S.R.L isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile afisate pe site-ul www.repo.com.ro in orice moment fara o notificare prealabila. Avand acest argument la baza, solicitam consumatorilor sa urmareasca in mod periodic eventualele modificari, cel putin inainte de a plasa o comanda. O cauza principala a posibilelor modificari este acela al actualizarii constante al legislatiei nationale incidente comertului online si a prelucrarii datelor cu caracter personal.


4. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.repo.com.ro apartin S.C. POP INDUSTRY S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. POP INDUSTRY S.R.L. care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@popind.ro.

5. Protectia datelor

Conform cerin?elor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunica?iilor electronice, site-ul www.repo.com.ro administrat de S.C. POP INDUSTRY S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza online sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. POP INDUSTRY S.R.L. de a anula comanda, fiind considerata fictiva.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul comunicarii pretului produsului si al estimarii pretului livrarii produselor si sunt sunt comunicate numai de catre consumatorul care plaseaza o cerere de oferta pe site-ul www.repo.com.ro. Conform Legii nr. 677/2001, consumatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, consumatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea datelor. Daca unele din datele transmise sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la office@popind.ro

6. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. POP INDUSTRY S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon +40 258 772 950 si la adresa de e-mail office@popind.ro


7. Dreptul de a fi uitat

Conform Regulamentului Regulamentul 679/2016 (GDPR), utilizatorii au dreptul de a fi uitati, adica de a solicita stergerea datelor personale trimise odata cu cererea de oferta pe site-ul www.repo.com.ro.

Puteti solicita dreptul de a fi uitat printr-un email transmis la adresa office@popind.ro

Datele dvs. vor fi salvate pe o perioada limitata, de 30 de zile, pentru a va transmite oferta solicitata.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni.